Bezoek ook onze hoofdsite

Colruyt

Tortilla's Tortilla's

Tortilla’s met gerookte zalm en venkelchutney

Aantal personen: 4
Ingrediënten

Voor de venkelchutney:

Voorbereiding
Bereiding
  1. Maak de chutney: verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de venkelen uiblokjes. Roer om met een houten lepel. Voeg de rest van de ingrediënten voor de chutney toe en kruid met peper en zout. Dek af en laat op een zacht vuurtje sudderen gedurende 40 min. Roer af en toe eens om. Laat volledig afkoelen.
  2. Meng de stukjes gerookte zalm met de fijngesneden jonge uitjes, het fijngesnipperde venkelgroen en 3 eetl. zure room met dille. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel weg.
  3. Verwarm de tortilla’s in de microgolfoven gedurende 10 sec. om ze soepeler te maken. Verdeel er het zalmmengsel over en rol strak op. Dek af met huishoudfolie en leg in de koelkast.
Afwerking

Snij voor het serveren de tortilla’s in sneetjes van ± 2 cm. Serveer met wat venkelchutney en een toefje zure room met dille. Werk af met wat dille.

Begeleidende Wijn

Michel Torino Torrontés, Cafayate - Argentinië

Voedingswaarde
Prijs per persoon: €5,2