Bezoek ook onze hoofdsite

Colruyt

chili con quorn chili con quorn

Chili ‘con quorn’

  
Aantal personen: 4
Ingrediënten

Bijgerecht: tarwegraantjes

Voorbereiding
Bereiding
  1. Verhit de olijfolie en bak de ui al roerend glazig in de wok.
  2. Voeg het knoflook en de paprikablokjes toe. Kruid met het paprikapoeder, de komijn, de kaneel, het gedroogde basilicum en roerbak gedurende 2 min.
  3. Voeg er de tomatenblokjes aan toe met de tomatenpuree, 1 dl water, het quorngehakt, de sojasaus en het suikerklontje. Laat 10 min. afgedekt sudderen.
  4. Roer er de maïskolfjes en rode bonen onder en laat opnieuw 5 min. sudderen.
  5. Kruid naar smaak met cayennepeper, peper en zout en roer er de balsamicoazijn onder.
Afwerking

Verdeel de quornchili over de borden, bestrooi met het verse basilicum en serveer met voorgekookte tarwegraantjes.

Tip

Gebruik 700 g tomatenblokjes en 300 g paprikareepjes uit de diepvries.

Begeleidende Wijn
Voedingswaarde
Prijs per persoon: €3,1

Uit: Lekkere gezinskeuken, blz. 58