Bezoek ook onze hoofdsite

Colruyt

zalm met broccoliflan en kappertjessaus zalm met broccoliflan en kappertjessaus

Zalm met broccoliflan en kappertjessaus - Hoofdgerecht

  
Aantal personen: 4
Ingrediënten
Voorbereiding
Bereiding
  1. Schik de diepgevroren zalm in een ovenschaal, kruid met enkele draaien van de Provençaalse kruidenmolen en giet er de visbouillon over.
  2. Schuif in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 25 à 35 min. (afhankelijk van de dikte van de vis).
  3. Schuif ook de kleine schaaltjes in de oven gedurende 15 min. (als u een grote schaal gebruikt, laat ze dan 20 à 25 min. in de oven).
  4. Smelt de boter zachtjes in een steelpan, voeg de kappertjes toe, het citroenraspsel en de andere helft van het bieslook. Kruid met peper, zout, cayennepeper en besprenkel met citroensap.
Afwerking
Begeleidende Wijn
Voedingswaarde
Prijs per persoon: €3,6